BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Open Atelier Route

Blijburg

Saturday 24 May 2014

Open Atelier Route Op zaterdag en zondag. De leukste workshops tijdens de Open Ateliers Routes van oost voor jong en oud in de Kapel van Blijburg.                                                                 

1. WORKSHOP KLOMPJES BESCHILDEREN. SCHILDERIJTJE MAKEN door Ronald Pessel van Colourful World. Voor  € 10,00  kan je tijdens de open atelierroute op zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur een houten klompje beschilderen of een canvasdoekje van 10x10 cm, of van 10 x 15 cm deze prijs inclusief materiaal. Er zijn geen vaste aanvangstijden bij voldoende plaats kan je instromen tot 17.30 uur. Opgeven kan op; info@colourfulworld.nl

 

2. ZENTANGLE® KENNISMAKINGS-WORKSHOP door Ellen Gozeling
Een meditatieve manier van tekenen. Zentangle is een gemakkelijk te leren methode voor het creëren van mooie beelden door het gebruik van patronen. De patronen zijn teruggebracht tot eenvoudige, herhalende lijnen die zorgen dat iedereen ze kan tekenen. Het is een fascinerende nieuwe kunstvorm die leuk is en ontspannend. Het verhoogt de focus en de creativiteit. Voor iedereen die kennis wil maken met een ontspannende manier van tekenen. Geen ervaring vereist. Zentangle is toegankelijk voor iedereen die een pen vast kan houden. Kosten: EUR 10,00 incl. materialen. Zaterdag 14.00 uur en zondag 14.00 uur. Duur ca. 2 uur. Informatie en aanmelden via Blijburg of rechtstreeks via www.kunstkamer.info

 

3. WORKSHOP VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 12 JAAR. ‘DIEREN IN DE KUNST’
door beeldend kunstenaar Marjolein Innemée. 
Techniek: Collage maken op doek, met alle mogelijke materialen. Kosten 7,50 euro inclusief materiaal en drinken. Op zaterdag van 13.00 uur tot 18.00 uur instromen op elk gewenst moment. Duur ongeveer een uur of hoe lang nodig. Graag deelname vooraf opgeven bij  Blijburg in verband met inkoop materialen. www.devrolijkekunstenaar.nl