BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Open Atelier Route van Oost

Blijburg

Sunday 25 May 2014

Open Atelier Route Op zaterdag en zondag. De leukste workshops voor jong en oud in de Kapel van Blijburg. Gegeven door kunstenaars die stadsdeel Oost rijk is.                                                               

1. WORKSHOP KLOMPJES BESCHILDEREN. SCHILDERIJTJE MAKEN door Ronald Pessel van Colourful World. Voor  € 10,00  kan je tijdens de open atelierroute op zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur een houten klompje beschilderen of een canvasdoekje van 10x10 cm, of van 10 x 15 cm deze prijs inclusief materiaal. Er zijn geen vaste aanvangstijden bij voldoende plaats kan je instromen tot 17.30 uur. Opgeven kan op; info@colourfulworld.nl

2. ZENTANGLE® KENNISMAKINGS-WORKSHOP door Ellen Gozeling. Een meditatieve manier van tekenen. Zentangle is een gemakkelijk te leren methode voor het creëren van mooie beelden door het gebruik van patronen. De patronen zijn teruggebracht tot eenvoudige, herhalende lijnen die zorgen dat iedereen ze kan tekenen. Het is een fascinerende nieuwe kunstvorm die leuk is en ontspannend. Het verhoogt de focus en de creativiteit. Voor iedereen die kennis wil maken met een ontspannende manier van tekenen. Geen ervaring vereist. Zentangle is toegankelijk voor iedereen die een pen vast kan houden. Kosten: EUR 10,00 incl. materialen. Zaterdag 14.00 uur en zondag 14.00 uur. Duur ca. 2 uur. Informatie en aanmelden via Blijburg of rechtstreeks viawww.kunstkamer.info

Ook is er werk van verschillende kunstenaars te zien. Loop naar binnen en je bent meer dan welkom om te kijken naar kunst of om mee te doen met een van de workshops.