BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

The Havanna Jam van Olaf Keus

Blijburg

Sunday 25 May 2014


De avond begint om 17:00 uur met een optreden van soulzangeres Njambi Atema met wervelende jazz funk. De tweede helft begint om ca. 19.00 uur en met optredens van ' Heroes For Hire' (unobvious popcovers), jazz zangeres Esther Visser, Vincent Maat (zanger van Wilson Legacy, pop / soul / rock) en de jazzlegende Lils Mackintosh. Hierna volgt een optreden van De Adinda Band (funky lounge / soul). De laatste deel van de avond bestaat uit een vrije sessie. Zoals Blijburg dat graag ziet.
Om 16.00 is de coctailbar geopend. 

Begeleidingsband:
David Aguiar (ts)
Ian Boelens (gi)
Arthur Rombouts (pi)
Ruud Baron (bs)
Olaf Keus (dr)

Kom en geniet!