BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Les Biftecs

Blijburg

Sunday 01 June 2014

Les Biftecs is een Amsterdamse soul, groove funk en geroosterde biefstuk-band, die we maar wat graag horen spelen op Blijburg. Denk aan bands als:  Booker T & the MG's,The Clash and the Doors. Het is een vrolijke diverse band. Ze treden op aan de vooravond van het grote festival Shoeless wat een weekeinde lang losbarst op Blijburg en waarvan de kaartjes reeds zijn uitverkocht. Deze band staat vooral te spelen voor onze gasten en alle bouwers en makers van het festival. We kunnen zo effe goed in de stemming komen en het glas heffen op een legendarische editie die ons te wachten staat van een van de leukste festivals die Nederland rijk is. en die Blijburg met trots en egard ontvangt.  Natuurlijk Je bent welkom een borrel te pakken en het festival terrein te aanschouwen.  Aanvang 21.00 uur.

 

The new E.P. can be found here: http://soundcloud.com/les-biftecs

Tiers Bakker - vocals/flute
Max Francken - Drums
Alain Eskinasi - Keys
Maarten Willemsen _ Guitars
Zubi Onwuka – Bass