BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

SHOELESS Open Air

Sunday 22 June 2014

SHOELESS WEEKENDER (zaterdag en zondag)

Nog een paar honderd zondag tickets en dan zijn we vol. De laatste kans via: http://shoeless.nl/ticketshop.html

Ram-bam-bam-bam. Het is het midst van de zomer. De dagen lang en de nachten kort. Het is zondagavond, de laatste zonnestralen van de ondergaande zon vervlechten met de rook uit de rookmachine. Je hebt twee volle dagen dansen in de benen, het festival bereikt nu haar hoogtepunt. Jij zit er in. Zij zit er in. Iedereen zit er in. Met je voeten in de branding, je tenen in het lauwwarme zand. De energie is overal, de warmte van van de mensen omarmt je. De zon gaat achter de horizon, en jij gaat mee… 
Just close your eyes, 
forget the world. 
Forget your name, 
forget the people. 

Het Shoeless circus maakt zich klaar. Haar eerste out–of-this-world strandweekend staat voor de deur. Op het enige ‘zeewaardige’ stukje IJ dat onze hoofdstad rijk is — door pioniers omgetoverd tot een autonoom paradijsje midden in Nieuw-Amsterdamse stadsjungle — strijkt het circus neer voor een tweedaagse kleur— en geluidsexplosie. Een feest van 2 volle dagen, met talloze DJ’s, theaterfiguren, performers en ander aangemonsterd gespuis. En met, naar onze bescheiden mening natuurlijk, dé leukste verzameling feestmensen die we ons kunnen voorstellen. 

LET OP: VAN VRIJDAG 20 JUNI T/M MAANDAG 23 JUNI NEEMT SHOELESS ONS TERREIN OVER. DAN KUN JE ALLEEN MET EEN KAARTJE BINNENKOMEN.