BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FRIDAY NIGHT LIVE CLUB

Blijburg

Friday 11 July 2014

The Friday Night Live....op Blijburg. 
De beste muzikanten komen hier samen, niet voor de poen maar wel voor de vriendschap en de liefde voor muziek. En dat hoor je. Blijburg op vrijdag een zomer lang de huiskamer en het podium van de echte toppers. 

Het plezier en the groove spatten er dan ook vanaf.

Lekker eten en heerlijke muziek.
Gratis entree. Al is een donatie in de vrije hoed natuurlijk altijd welkom.

Dit keer met Black&White. Reggae gecombineerd met funk, latin en jazz.
Roy Maxiem is opgegroeid met trommels en een van de bekendere percussionisten van Amsterdam. 
Na zijn reis begin 2013 naar Sierra Leone en Guinnee komt de in Amsterdam geboren Roy Maxiem terug met zijn eerste allbum Black&White. Gemaakt met King Dus, multi instrumentalist en topartiest uit Sierra Leone.
Boordevol energie en inspiratie brengt hij vervolgens de band Black&White bij elkaar: Celine Dewy Moerti, Thomas Kwakernaat en Rinus Groeneveld. . Een mix van reggae, dancehall, Latijns-Amerikaans, hip hop en west-Afrikaanse muziek in meer dan vier talen gezongen!

Roy Maxiem
Céline Dewy 
Thomas Kwakernaat 
Samuel Obafemi
Rinus Groeneveld