BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FRIDAY NIGHT LIVE CLUB

Blijburg

Friday 18 July 2014

The Friday Night Live....op Blijburg. 
De beste muzikanten komen hier samen, niet voor de poen maar wel voor de vriendschap en de liefde voor muziek. En dat hoor je. Blijburg op vrijdag een zomer lang de huiskamer en het podium van de echte toppers.
Lekker eten en heerlijke muziek.
Gratis entree. Al is een donatie in de vrije hoed natuurlijk altijd welkom. 

Deze vrijdag met Tinez Roots Club
Stel je een koortsige lounge voor met een kleurrijk interieur en dito clientèle. Plakkerige bankbiljetten gaan van hand tot hand. Het ruikt naar sterke drank en een vleugje benzine. In de kooi in de hoek woont een slang die al een paar dagen niet is gesignaleerd. Niemand kan het wat schelen want de tijd staat stil en de sfeer is uitbundig. Welkom, je bent gearriveerd in Tinez Roots Club.
Sinds vijf jaar manifesteert Tinez Roots Cub zich in de scene met zijn rauwe en energieke mix van vette rhythm ‘n; blues, zwaar groovende soul, jazz licks en wilde rock ‘n; roll. Met twee honkende saxen, een pompend Hammondorgel en knallende drums doen ze toeschouwers huiveren en zalen kolken.

Line-up:
Martijn ‘Tinez’ van Toor – Tenorsax superheld met een messcherpe en hartverwarmende sound. Bandleider en componist van 100% van TRC’s repertoire. Ook bekend van zijn werk met o.a. 48 Special, CC Jerome, Nick Curran, Ian Siegal.
‘Shouting’ Koen Schouten – Specialist in alles wat laag, diep en smerig is. Hij en zijn baritonsax zijn bekend van hun werk met o.a. Caro Emerald, The Jig, Flip Noorman en diverse rhythm ‘n blues bands.
Bas van Lier – Een van de weinige mensen ter wereld die ‘het beest’ hebben getemd, oftewel de Hammond B3. Hij mag het instrument schatje noemen, maar onder zijn handen klinkt ze wild. Ook bekend van zijn bands Bl3nder (met Def P), Superswamp en Deeldeliers met Jules Deelder.
Henk Punter – Een van de meest intense en stuwende drummers van de Europese rhythm ‘n blues. Legt de groove neer alsof morgen niet bestaat. Bekend vanwege zijn werk met o.a. King Mo, Memo Gonzalez, T-99, Clemens van der Ven

www.tinezrootsclub.nl