BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FRIDAY NIGHT LIVE CLUB met Anton Goudsmit!

Blijburg

Friday 22 August 2014The Friday Night Live....op Blijburg. 
De beste muzikanten komen hier samen, niet voor de poen maar wel voor de vriendschap en de liefde voor muziek. En dat hoor je. Blijburg op vrijdag een zomer lang de huiskamer en het podium van de echte toppers. 

Anton Goudsmit (1967) is een veelgevraagd jazz-gitarist. Hij speelt in onder meer de Ploctones, zijn eigen band die recentelijk nog te bewonderen was op het North Sea Jazz festival 2014.  In 2010 won hij de felbegeerde Boy Edgar prijs voor zijn verdienste in de geimproviseerde jazz. Verder is hij een bepalende sideman bij het New Cool Collective en de band van Eric Vloeimans geweest. Aanstaande vrijdag 22 augustus staat deze gitarist " extraordinaire" op het podium bij Blijburg. ( meer info www.antongoudsmit.com)  Komt allen !

 Aanvang 20.30 uur

 

 

Anton Goudsmit - gitaar

 

Boudewijn Lucas - bas

Roy Dackus - drums