BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FRIDAY NIGHT LIVE CLUB Eline Gemerts feat. SuperSwamp

Blijburg

Friday 29 August 2014


The Friday Night Live....op Blijburg. 
De beste muzikanten komen hier samen, niet voor de poen maar wel voor de vriendschap en de liefde voor muziek. En dat hoor je. Blijburg op vrijdag een zomer lang de huiskamer en het podium van de echte toppers. 

Het plezier en the groove spatten er dan ook vanaf.

Lekker eten en heerlijke muziek.
Gratis entree. Al is een donatie in de vrije hoed natuurlijk altijd welkom. 

Dit keer met

ELINE GEMERTS FEAT. SUPERSWAMP 

“THE GLOVES ARE OFF”

Geraffineerde zang, dampende Hammond, scheurende gitaar en swingende drums. Al deze elementen komen samen in het nieuwe project van zangeres Eline Gemerts. Samen met de eigenzinnige jamband SuperSwamp heeft ze een totaal nieuw repertoire samengesteld. Hits die iedereen kent zijn op een verfrissende manier in een nieuw jasje gestoken. Luistermuziek waar je niet stil bij kunt blijven zitten!

Op het nieuwe album staat naast eigen werk, ook nummers van o.a Dianna Ross, Abbey Lincoln, The White Stripes, Ray Charles en The Wood Brothers. Laat je verrassen door de energieke en verfrissende aanpak van Eline Gemerts feat. SuperSwamp; "THE GLOVES ARE OFF"

 

Eline Gemerts zang (o.a. Sister Sledge)

SuperSwamp:

Bas van Lier Hammond orgel en vintage keyboards 

(o.a. de Deeldeliers, bl3nder feat. Def P)

Jerome Hol gitaar (o.a Hans Dulfer, Michiel Borstlap)

Erik Kooger drums (o.a. de Deeldeliers, Gino Vannelli)