BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

FRIDAY NIGHT FLAMENCO CLUB met Kika!

Blijburg

Friday 12 September 2014EINDELIJK FLAMENCO OP BLIJBURG!


Meteen met de beste flamenco danseres van Amsterdam.

In de voorstellingen van Flamenkika werken alle artiesten samen en is ieders inbreng even belangrijk. Op het podium gaan ze een intense, speelse relatie met elkaar aan. Vanuit een basis van traditionele flamenco zoeken de groepsleden verrassende, onverwachte paden op en verkennen andere domeinen zoals wereld- en geïmproviseerde muziek, moderne dans en theater. Zij werken graag samen met mensenuit andere disciplines dan flamenco. Flamenkika spreekt flamencoliefhebbers aan, maar ook een breedpubliek dat in theater- en dansvoorstellingen is geïnteresseerd.