BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Ydence fashion & Beauty

BlijburgBlijburg

Wednesday 24 June 2015


Op woensdagavond 24 juni  wordt Blijburg ´de Kapel´ in Amsterdam omgetoverd tot één gezellig fashion en beauty paradijs.

van 19.30 tot 23.00 uur ben je welkom om te genieten van het programma:

Terwijl jij de collecties van Ydence met een fijne korting shopt, jouw nieuwe bikini bij BOHO Bikini's uitzoekt en kleur & style advies krijgt van de stylistes van Jacky’s Colour & Style, wordt het haar van jouw vriendinnen compleet summer proof gestyled door het team van Babyliss en Frisco Hairstudio. Altijd al willen weten hoe je jouw huid optimaal beschermd tegen de zon? Zotos Beauty voorziet jou deze zomeravond graag van gratis huidadvies. Tevens staat het visagieteam van Royal Effem klaar om een lekkere zomerse make-up aan te brengen en maakt fashion illustrator Amanda van Effrink de tofste tekeningen van bezoekers. Uiteraard zijn alle gebruikte beauty producten van bijvoorbeeld Moroccanoil, OPI en Royal Effem deze avond te shoppen met korting.

En dat is nog niet alles, want de eerste 75 klanten krijgen een goodiebag cadeau t.w.v. € 75,- bij aanschaf van één van onze producten!
De entree is helemaal gratis...

Wil jij hierbij zijn? Dat kan!
Meld je dan aan via lara@ydence.nl of via deze link:https://www.facebook.com/events/1640502426168979/


p.s. Niet alle stands hebben een pin, dus neem genoeg contant geld mee. Parkeren is vanaf 19 uur gratis voor de deur!