BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Live muziek @ Blijburg!

Blijburg

Sunday 01 November 2015

Deze zondag staat onze allereerste muzikant van dit seizoen, óók voor het allereerst op het podium van het nieuwe Paviljoen.

The Robert Housefield Blues Fusion brengt, zoals de naam al zegt, een verassende mix van ouderwetse blues, popsongs, en virtuoze funky jazz improvisaties

Remmert Velthuis is een muzikant in de breedste zin van het woord, op zowel drums, basgitaar als gitaar heeft hij meegedraaid op de grote podia, met Taxi To The ocean (o.a. UK support tour Stranglers), Longshot (ska), Philharmonic Funk Foundation (met Caro Emerald), More Cowbell (met Gus Genser), Southern train (Lynyrd Skynyrd tribute) en vele andere bands en projecten.

 

In 2014 bedacht hij het blues-fusion concept; onder de nieuwe artiestennaam Robert Housefield organiseerde hij reeds tientallen sessie-achtige gigs, met meer dan 60 verschillende muzikanten. De set bestaat uit klassieke bluesnummers, afgewisseld met eigen popsongs en epische jazzrock improvisaties. Inmiddels tekent zich een vaste kern af van topmuzikanten, waarmee de gigs worden vormgegeven.

 

 

Vanmiddag vanaf 15.30  zijn dat:

 

bas: Nana Effah Bekoe

drums: Willem Wits

 

sax: Ilia Lumbroso

 

toetsen: Stefano de Smaele