BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Live Descargando

Blijburg

Sunday 22 November 2015

LIVE SALSABAND DESCARGANDO met gastsolist BART NOORMAN Ze komen weer naar BLIJBURG: live band DESCARGANDO. In de laatste set zijn (latin-) muzikanten van harte welkom mee te jammen. 4 doorgewinterde SALSEROS spelen met een ijzeren groove felle Descargas (Descargas zijn jam's in de salsa-traditie) uit de New Yorkse 70-er jaren Salsa Dura periode, maar ook uit Cuba. Een Descarga bestaat vaak uit een eenvoudig maar ijzersterk thema, een koortje, een 'mambo-riff', een break en tussendoor virtuose soli. De muzikanten zetten in Descargas hun beste beentje voor om 'te laten zien wat ze in huis hebben'. Muy bailable y con mucho sabor showtime: 15.30-19.00 (sessie vanaf 18.00) line up: Barbara Rana: piano, vocals Humberto Albores: bass, vocals Leticia Bal: percussion, vocals Bart Noorman: trumpet, handpercussion 20-12-2015 in het nieuwe Blijburg