BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Bob Color

Blijburg

Sunday 13 December 2015

13 dec 15:30 – 18:00 Bob Color

The Bob Color werd in 1987 opgericht door toetsenist Niels Meyer en Rob Wiedijk. Acht jaar achter elkaar stond de band als een soort huisband op de Uitmarkt in Amsterdam. Meestal stond The Bob Color met een speciale act op het podium. Met als hoogtepunt The Red Hot Chilli Peppers. Niet alleen nationaal maar ook internationaal kent de band al vele optredens. Zij bestaan ook al meer dan 25 jaar. Met al meerdere Cd’s op hun naam en uitverkochte zalen verschijnt Bob Color wederom op het podium bij Blijburg. The Bob Color Band staat garant voor iets bijzonders.