BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Kerstavond, komt allen te samen

Blijburg

Thursday 24 December 2015

Kerst op Blijburg. Donderdag 24 december gaan we aan tafel en is er in de Kapel een prachtige nachtmis. Kerst is nog nooit zo (h)echt geweest.... Dichter /preker Arjan Amin en Hoofd Ongelofelijke Zaken van Blijburg zal tot ons komen met het rariteiten kabinet des levens onder het genot van luid gezang en grootse gospelliederen. Onze dominee vertelt een ander kersverhaal... bij ons wordt het Kindeke op Lesbos geboren. En we gaan niet bidden maar mediteren omdat de wereld wel wat liefde kan gebruiken. 

In het warme Blijburg gaan we die nacht dineren met vrienden en familie. En daar willen het Hoofd Ongelofelijke Zaken en ik even een momentje van aandacht. Jullie zijn als vrienden van Blijburg van harte uitgenodigd om deze nacht te vieren. Onder het genot van maar liefst vier eerlijk, heerlijke, exclusieve gangen en fantastische wijnen dompelen we je onder. 

Blijburg dekt alles mooi in en die ene mooie Kersnacht wordt van ons. We dansen, zingen, bezinnen, praten en staan stil. (En voor je het weet vallen er kleine vlokjes uit de hemel en klettert de Kerstman bij ons binnen met een krul in zijn neus. Echt, niets is ons vreemd.) Je kunt kiezen uit drie opties.

Blijburg plaatst je aan een tafel met onverwacht gezelschap, je ontmoet vreemdelingen?!

Je plaatst jezelf aan de beruchte Single-Bell’s tafel, dat is onze stamtafel vol leuke singles.

U nodigt uw eigen groep vrienden en familie uit en stelt uw eigen kersttafel samen.

Dus wees gekust en kies je tafel. U zijt wellekomen, zeg maar. Voor een tafel: bel 020-416 0330 Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/442537025943212/ 

of reserveer via deze site. Voor het diner en een onvergetelijke nacht vol vertier en troubadours vragen wij 42,50 euro. Kids menu (tot 13 jaar) 20,-euro. 

PS De nachtmis van 23.00 uur wordt bij genoeg animo ook om 17.00 uur voor kinderen en ouders gehouden. Mocht je graag naar4 de vroege mis gaan, meldt dit dan bij je reservering (ook hoeveel kinderen). Wellicht kan het dan doorgang vinden.  

Namens Arjan Amin, onze dominee en alle makers van deze avond. 

Wensen we jullie een vrolijk kerstfeest toe,

Blijburg aan zee!