BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Ping Pong Po√ęzie

Blijburg

Sunday 27 December 2015

27 dec – Ping Pong Poëzie

Deze zondag gaan we wat meer de diepte in. Muziek in combinatie met poëzie. Deze mannen kwamen erachter dat de combinatie pingpong tafels, pingpongballen en dichterlijke teksten een schot in de roos waren. De band werd geboren, met natuurlijk de naam Ping Pong Poezie. Afkomstig uit Tilburg en allemaal een achtergrond in kunst academie, deze vriendengroep vond in elkaar muziek met de nodige instrumenten. Dit valt het best te omschrijven als een mix tussen theater, muziek, kleinkunst en een vleugje mosterd. Zij gebruiken graag de term “Foelsband”. Niemand weet precies wat dit betekend, tot dat je hen hebt gezien. Reggae, carnival en Nederlandstalige chansons. Soms wat grof in de bek maar overal waar zij komen laten zij memorabele herinneringen achter. Na een eigen set zullen zij de jamsessie begeleiden. Iedereen is uiteraard weer welkom.