BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

BLIJBURG VACATURES

Blijburg

Tuesday 15 September 2015

Voor Blijburg 4.0. hebben we verschillende vacatures open:

Herbergier/Manager Horeca

Voor ons prachtige nieuwe (nog te openen restaurant) zoeken we per oktober een Herbergier/Manager Horeca van top klasse met een bak aan ervaring. Voor ons ben je de spil op de vloer en de snelle en optimistische leider. Je ervaring in restaurant management is vereist.

Je runt het restaurant met hart en ziel. Je bent iemand die van nature oplossingsgericht is en goed kan omgaan met de wisselingen die het weer, de programmering en de festivals met zich meebrengen.

Je kan de crew met spirit en plezier aansturen en tegelijkertijd hard meewerken. Je hebt gevoel voor humor en timing en kan makkelijk onze gasten aan je binden. Je zit flexibel in je tijd en bent logistiek een snelle denker. Je hebt veel energie en zin om een groot stuur (als Blijburg) met beide handen beet te pakken. Je werkt in een team van professionals en je vindt het leuk om in een hecht team een belangrijke rol te vervullen.

Op Blijburg werk je op een dynamische en geweldige plek met een diverse programmering, waar feesten, optredens en festivals onderdeel van je werk zijn. 
De bonte stoet van gasten, het uitzicht, de sfeer en de elementen zijn onlosmakelijk verbonden aan werken op Blijburg.

Blijburg blijft de komende 12 jaar op een en dezelfde locatie. We gaan een mooie toekomst tegemoet op een van de mooiste plekjes die Amsterdam rijk is. Je bouwt mee aan een geweldige zaak, die schittert in de zon.

Interesse in duurzaamheid is een pre. Bij voorkeur afgeronde opleiding Hogere Hotelschool. Minstens 3 – 5 jaar ervaring in de horeca en ruime ervaring in het aansturen van teams.

Aan het management worden hoge eisen gesteld. Mocht je geïnteresseerd zijn mail dan naar: werken@blijburg.nl

Mocht je iemand kennen die geknipt is om de herbergier van Blijburg te worden, stuur dit bericht dan alsjeblieft door.

We ontvangen heel graag je motivatie met CV + referenties en een foto.

Zelfstandig werkend Kok/Sous Chef Restaurant Blijburg

Blijburg was het eerste culturele stadsstrand van Amsterdam. Als sinds 2003 kun je hier met je voeten in het zand je laten verrassen door bijzondere optredens, biologische wijnen, eigen bier, lokaal gescharreld eten, dansen of trouwen in de kapel en genieten van de zon die langzaam onder gaat in het water. Blijburg 4.0 wordt op dit moment gebouwd en krijgt een upgrade. Vanaf najaar 2015 heeft het 2 verdiepingen en ligt het permanent op de nieuwe landtong van centraal Ijburg, Amsterdam. Dat betekent dat de keuken straks ook in de winter geopend is. Door de weeks verzorgen we zakelijke lunches van hoge kwaliteit.
Daarom zoeken we per direct een ervaren zelfstandig werkend Kok/Sous Chef.
Wat wij zoeken:

Het is je taak om de kwaliteit van de keuken hoog te houden. Dat betekent ook het op peil houden van je kennis over lokaal eten en de wijnen. De woorden ‘dagvers’, ‘biologisch’ en ‘seizoensgebonden’ inspireren je. Je werkt zelfstandig en werkt direct onder de Chef.
Jij zorgt, samen met de Chef, voor de kwaliteit van het eten van Restaurant Blijburg met hart en ziel.

Je hebt een natuurlijke interesse voor logistiek en snelheid, bent stressbestendig, kan goed werken onder tijdsdruk en je bent gewend te werken in drukke zaken. Je werkt in een team van professionals en je vindt het leuk om in een hecht team een belangrijke rol te vervullen. Je hebt een natuurlijke interesse in nieuwe producten en houdt van experimenteren met seizoensproducten. Maar de kwaliteit en smaak van het gerecht staan voorop.
Je hebt een open, flexibele en aanstekelijke werkhouding. Je bent een ervaren sous chef die vooruit kan plannen en hard werken geen probleem vind. Je hebt gevoel voor humor maar neemt je werk heel serieus. Je glimlach werkt aanstekelijk. Onregelmatige werktijden vind je geen probleem en je hebt veel energie en een geweldig uithoudingsvermogen.

Wat wij bieden:
Je werkt op een dynamische en prachtige plek met een diverse culturele programmering, waar naast optredens, feesten en festivals, ook yoga en inspirerende sprekers een essentieel onderdeel van je werkomgeving zijn. Blijburg is de Spirit Home van Corona.
De bonte stoet van klanten, het uitzicht, zonsopkomst of zonsondergang, de sfeer, het kampvuur op het strand en de elementen zijn onlosmakelijk verbonden aan het werken op Blijburg.

Blijburg is een groot bedrijf. Aan het management worden hoge eisen gesteld.

Mocht je geïnteresseerd zijn mail dan naar; koken@blijburg.nl. We ontvangen graag je CV met een foto en referenties.

Floor Manager Restaurant Blijburg

Blijburg was het eerste culturele stadsstrand van Europa. Als sinds 2003 kun je hier met je voeten in het zand je laten verrassen door bijzondere optredens, biologische wijnen, eigen bier, locaal gescharreld eten, dansen of trouwen in de Kapel en genieten van de zon die langzaam onder gaat in het water. Blijburg 4.0 wordt op dit moment gebouwd en krijgt een upgrade. Vanaf najaar 2015 heeft het 2 verdiepingen en ligt het permanent op de nieuwe landtong van centraal Ijburg, Amsterdam. Dat betekent dat het straks ook in de winter geopend is. Door de weeks verzorgen we zakelijke lunches van hoge kwaliteit.

Daarom zoeken we per half september een ervaren en bevlogen Floor Manager.

Wat wij zoeken:
Het is je taak om de kwaliteit van het restaurant tijdens jouw dienst hoog te houden. Dat betekent ook het op peil houden van de klantgerichtheid en je kennis over het biologische eten en de wijnen. Je bent in staat om een flexibel en hardwerkend team aan te sturen en hen te blijven motiveren in winter en zomer. Je werkt direct onder de horeca/restaurant manager.

Jij zorgt, samen met de Restaurant Manager, voor de kwaliteit van het restaurant en de bar van Blijburg met hart en ziel.

Je hebt een natuurlijke interesse voor logistiek en snelheid, laat klanten nooit wachten en je bent gewend te werken in drukke zaken en met van te voren gestelde targets en marges. Je werkt in een team van professionals en je vindt het leuk om in een hecht team een belangrijke rol te vervullen. Je hebt een hekel aan onafgeruimde tafels.

Voor ons ben je een snelle optimistische doener. Een ervaren floormanager die vooruit kan plannen, de crew makkelijk kan aansturen, en zelf ook hard mee kan werken. Je hebt gevoel voor humor en kan klanten en staf makkelijk aan je binden, je glimlach werkt aanstekelijk. Je zit flexibel in je tijd en je hebt veel energie en een geweldig uithoudingsvermogen.

Wat wij bieden:
Je werkt op een dynamische en prachtige plek met een diverse culturele programmering, waar naast optredens, feesten en festivals, ook yoga en inspirerende sprekers een essentieel onderdeel van je werk zijn. Blijburg is de Spirit Home van Corona in Nederland en volledig duurzaam dankzij de nieuwste innovaties van verschillende partijen die betrokken zijn bij Blijburg.

De bonte stoet van klanten, het uitzicht, zonsopkomst of zonsondergang, de sfeer, het kampvuur op het strand en de elementen zijn onlosmakelijk verbonden aan het werken op Blijburg.

Blijburg is een groot bedrijf. Aan het management worden hoge eisen gesteld. 
Mocht je geïnteresseerd zijn mail dan naar: werken@blijburg.nl

We ontvangen graag je motivatie om bij Blijburg te werken en je CV met een foto en referenties.