BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

De leukste dag van 2016!

Blijburg

Friday 01 January 2016

Het is vrijdag 1 januari 2016 en Blijburg gaat er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Allereerst: wees welkom op de Brakke Brunch!
Alle brakke types worden vanaf 11.00 op hun wenken bedient.
De bubbels zullen dan ook rijk vloeien.

Dat zou je er bovenop moeten helpen. Zo niet, dan is het tijd voor de Nieuwjaarsduik die bij ons wordt georganiseerd. Om twaalf uur kun je mee het water in rennen met de IJburgse nieuwjaarsduik en voor alle vrijeuitloopkippen onder ons. Je kunt de hele dag door het water in rennen. We zetten een klein saunaatje op wielen voor je klaar (bij het naaktstrand) en dat betekend pret voor de hele dag. Vrijwillige deelname hoor.

Tijdens de nieuwjaarsduik hebben we in onze verborgen kelder maar liefst twee dj's klaarstaan om de helden aan te moedigen en de families daarvan warm te houden. De chocolademelk, glühwein, bubbels en Jagermeister staan klaar! Ieder zijn pleziertje.

Buiten kun je wensen in het vuur gooien en binnen krijg jé aspirine bij je campagne. En als dat niet helpt kun je altijd nog het water in.

Dan vanaf 16.00 is het tijd voor Hero de Janeiro, die op ons openingsfeest de sterren van de hemel draaide. Hij gooit de plaatjes voor je voeten. Dus dans het nieuwe jaar in en nodig je vrienden uit voor fijne tijden op Blijburg. Lang leven het leven! En voor een ieder een heel gelukkig en gezond 2016.
We hopen het glas met je te heffen.

Op naar de leukste dag van 2016!