BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Arjan Amin & friends

Blijburg

Sunday 10 January 2016

Zondag 10 jan wordt nu al legendarisch.

Op het podium van Blijburg zal de allereerste Nederlandstalige Jam gehouden worden genaamd ‘JAMMEN IN JE MOERSTAAL’, onder leiding van Arjan Amin

Gastheer Arjan Amin, (deelde de vorige eeuw podia met o.a. ‘Nick Cave’, ‘DEUS’, ‘Faith no more’ ‘Chris Isac’en toerde begin deze eeuw met zijn Band HOTEL door geheel Europa maar kwam altijd thuis bij Blijburg om daar te experimenteren met muzikanten. Beter bekend als de ‘The Worldmusic Jams’

Arjan Amin zal je meenemen samen met een aantal bijzondere artiesten in een muzikale reis waarin Nederlandstalige muziek, verhalen en geschiedenis centraal zullen staan.

Bereid je voor op Blijburgs bier, onze befaamde bitterballen en een swingende Nederlandstalige zondagnamiddag met een internationaal gezelschap! Van klassieke oud Hollandsche liedjes tot Ramses, Rap en echte Hazes meezingers, van poëzie een rijtuigje tot Kenny B, alles zal de revue passeren.

Met vele bijzondere gasten, een kleine opsomming;
Wilma Bakker (winnares van een zilveren harp ) Roberto Kloppenburg ( zanger / pianist), Wasim Arslan (gevluchte Syrische zanger uit Aleppo), Stanja van Mierlo (zangeres en eigenaresse van Blijburg) , Sander Donkers ( zanger en pop journalist VN), Louan Buleshkaj ( Fenomenaal Spoken word artiest) , Gabbi Lieve van Waveren (singersongwriter en filmster ‘Wiplala’), Bram van Diem (singersongwriter) en Paul Ibcovic (Johnny en zijn Gangsters).
Maar ook oudgedienden van de Osdorp Posse, IJsblok en Pascal, Daniel Drommel (singersongwriter en directeur bij de Hoornse Pop Academie), Camile Otten (kunstenaar en singersongwriter) en natuurlijk de gastheer Arjan Amin.

JAMMEN IN JE MOERSTAAL’ mis het niet!