BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Sunday Jam: Niek Stronks

Blijburg

Sunday 17 January 2016

IMPRO JAM

Geleide en vrije improvisatie - Met Niek Stronks, Remco Jacobs en Jesse Brouwer en meer!

Samen met muzikanten van de opleiding Musician 3.0 in Utrecht gaan Niek, Remco en Jesse deze avond een geleide improvisatie laten horen waarbij iedereen is uitgenodigd om mee te doen. De methode (kobranie) bestaat uit gedirigeerde improvisatie waarbij alle spelers gelijkwaardig zijn en los van vaardigheden met elkaar muziek maken. Aan de hand van gebaren/verhalen/concepten ect. word je direct uitgedaagd om scheppend muziek te maken wat leidt tot allemaal nieuwe ideeën en inspiratie waarvan je zelf niet wist dat je het kon maken! 

Iedereen is welkom om mee te doen!