BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Lievelingen Meets Blijburg

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Sunday 06 March 2016


De lievelingen ontwaken uit hun winterslaap en brengen hun warmte naar Blijburg aan Zee. We vieren het verbond tussen deze twee cultuerele hotspots en verklaren elkaar de liefde. Kom eten! Kom dansen! Kom genieten. Het beloofd een heerlijke avond te worden met de strelende stem van Tenfold, de funcky grove van Coco Bongo en opzwepende tunes van Good Meat! Traditie getrouw eindigen we de avond in een swingende jam sessie. Blije lievelingen wees welkom!

16:00 Tenfold
Singer-songwriter Tenfold ontvoert je met een knipoog en melancholische ondertoon naar haar verborgen gedachten wereld. Sluit je ogen en laat je meenemen door dit talent. 

17:00 Coco Bongo and the Ranchfire of Love!
De boys van Coco Bongo zijn berucht om hun funcky verschijning. In flitsende pakjes brengen ze LeatherJazz, 90's HouseFolk en Paranormal Pornojazz. bereid je voor op bizarre heerlijke kampvuur liefde.

19:30 GoodMeat
Zuiver, origineel en opzwepend klinkt de band Good Meat. De sound van een legendarische sixties-band gemixt met bluesy thema's. Met hun psychedelisch slagwerk en waanzinnige uithalen op de slideguitar weten ze de dansvloer in vuur en vlam te zetten.