BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Bob Colour

Blijburg

Sunday 17 April 2016

Bob Color Band

KRACHTSTROOMFUNK 
VETTE SOULSTUKKEN 
& RAGGENDE ROCK. 
DAT IS BOB COLOR.

Begonnen in 1987 klommen Bob en zijn band in een aantal jaren naar de subtop van de Nederlandse muziekscene. Met tientallen tv-optredens en uitverkochte concerten in de Amsterdamse poptempel Paradiso werd The Bob Color Band een veelgevraagde act op binnenlandse en buitenlandse festivals.

In 1999, na twaalf jaar The Bob Color heeft het succes zich geresulteerd in:
26 buitenlandse tournees; twee live video's. Twee maal staat Bob Color in zijn bestaan op North Sea Jazz, zeven maal op Bevrijdingspop; tien keer op het Oerol Festival; tien keer in het Amsterdamse Paradiso; maar liefst vijftien maal in De Melkweg, Amsterdam. 


Bezetting:
Bob Color - zang 
Carline Kepel - zang
Rory Patrick Cambell - toetsen, zang
Niels de Lang - gitaar, didgeridoo 
Robin de Lang - bas
Bill Honing - drums