BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Zomerfeest Blijburg

Blijburg

Saturday 16 July 2016

ZOMERFEEST BLIJBURG

Wij gaan de zomer vieren!
De gypsy familie verzamelt voor een dans rondom het vuur. 
Een dans in het Blijburgse zand, in het licht van de zonsondergang. 
Een viering met live muziek, voedsel op het vuur, zwierende rokken, tipi's, huifkarren en een nacht vol diepe melodieuze beats. 
Drie dansplekken staan tot onze beschikken ieder met een heel eigen verhaal. 

DE KAPEL 
Aan het begin van de avond wordt de Kapel in stijl geopend door dj favorietForest of Heroes. Bekend van Shoeless en Hemeltjelief. De ultieme sfeerneerzetter. Op zijn tunes wordt er gedineerd aan lange tafels, blote voeten in het zand, turend naar het water. Tijdens het diner wordt er rondom de lange tafels akoestisch gespeeld door een acht-koppige(!) gypsyband genaamd Ogto Gadje.

Als het diner erop zit, worden de eerste danspasjes gedaan op een eigenzinnig collectief uit Utrecht: Kako Da Ne 'Tropical Bass Explosion' zoals ze het zelf omschrijven. Na deze explosie wordt de spanning toch nog een stukje opgevoerd met LOONALOOP, live! Deze bekende Australische band komt net terug van hun optreden op Glastonbury. Loonaloop is een muzikale ervaring die oppikt en even in een andere dimensie laat dansen.

Om de cirkel rond te maken is het daarna de beurt aan Trippin Jaguar. Deze beruchte katachtige die tegenwoordig als dj de wereld afreist neemt je een stukje dieper mee op avontuur, hup de jungle in. Sjamanen die fluisteren, spirits die wakker worden, mooie beats en verfijnde trommels. 

DE SALON 
Habitat doet mee! Habitat is een rondreizend feestjesverhaal. Zo waren ze al in de Radion en in de Toren te vinden. Het is hun missie om een leefomgeving te creëren waarin nachtvlinders, showpaarden, vreemde eenden, roedelleiders, sloddervossen en schouderapen met een liefde voor goede muziek kunnen bloeien en gedijen. Zij roepen hun verschillende creatieve roedels op om een habitat te creëren aan het strand. Voor de gelegenheid komt een een muzikale nachtvlinder uit Rotterdam speciaal overvliegen. Moody Mehran en zijn housy tunes staan samen met parade-dj-paardjes Fowls - Amsterdam & Boris van Reev 100% paraat voor een kleurrijke nacht.

DE KELDER 
Afrobeat Afterparty tot de late uurtjes
Hotmamahot heeft de eer onze gelieve kelder om te toveren tot een gypsy jungle. Met hun rare records from under the radar verrassen ze je met tunes van over de hele wereld.

Een zomernacht.
A gypsy feast.
Flamenco.
Hottubs, sauna en water!
Lang gedekte tafels staan al om 18u voor je klaar. 
Schuif aan en trek je mooiste gypsy pak uit de kast!
Vergeet 

De Vroege Zonnetjes tickets zijn uitverkocht!
We hebben nog wat Gemiddelde Maantjes om uiteindelijk uit te komen op wat Late Sterren.
Inclusief of exclusief diner.
Om 19u kan iedereen aan tafel, tot uiterlijk 21u. Dus wees op tijd, gezellig als we samen eten. 

Vergeet je handdoek niet!
KLIK HIER VOOR TICKETS

Voor meer info check het facebook event

 

Klik hier voor tickets »