BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Cosy Conscious Gathering

Blijburg

Sunday 02 October 2016

Cosy Conscious Gathering

De maandelijkse reset voor een Blijburgeriaan van 2016! 

Op zondag 2 oktober kun je in de Kapel van Blijburg inloggen met je hoofd en aanmeren met je hart. 
Een dag lang bieden wij een mix van bewust ademen, (Transformational breathing), yoga, spelen en de Reset Dance! 

Zonder alcohol en midden op de dag dans je tot de schemer komt en de zon langzaamaan het water in duikt. Zomaar omdat het zo leuk is. 'Getting high on your own supply.'

Kortom dit is een dag om je agenda leeg te maken, en je hart vol te laten lopen. Deze instant verlichting is dus voor alle leeftijden en op ieders niveau. Doe je mee? 

YOGA 
11:00-12:00 
Flow Yoga met Amanda van het Sunstorm-team. 
Door ademhaling en beweging te combineren kan een concentratie ontstaan waarin het eeuwige geklets in je eigen hoofd afneemt of zelfs stopt. In deze rust kun je aanwezig zijn in het moment en voelen dat je leeft. 

TRANSFORMATIONAL BREATHING, SPELEN & DELEN
12:30-15:30 
Tijdens 'The Sunstorm Experience nemen je mee op een ademreis. Deze conscious connected breathing-techniek is de snelst groeiende ademschool van de wereld en door velen als zeer helende techniek ervaren. We ademen elke seconde van ons leven dus als je lekker ademt, leef je lekker. Simpel maar niet even eenvoudig. Alvorens er geademd wordt is er ruim de tijd om aan de groep te wennen door middel van spel en elkaar even echt horen en zien. 

RESET DANCE 
16:00 - 18:00 
Dans met Micheal & friends! Reset Dance-warming up onder leiding van Ditte Wimmers op de opzwepende melodieën en beats van de passievolle plaatjesdraaier Martyn Zij. Na deze Reset Dance van 2 uur, dansen we nog even lekker door met ondersteuning van een fijne jamsessie waar jij met je klinkende stem, klappende handen en swingende lijf niet gemist mag worden! Wie durft? 

TICKETS via deze LINK
Yoga: €10 ~ max. 25 pp ~ 
Transformational Breathing, Spelen & delen €35 ~ max. 20 pp ~
Reset Dance ~Gratis entree met vrije donatie ~

Op naar een heerlijke dag!