BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Roode Bioscoop Aan Zee

Blijburg

Saturday 29 October 2016


Met grote trots presenteert Blijburg haar samenwerking met de Roode BioscoopJa, u hoort het goed: Theater de Roode Bioscoop aan de rand van de Jordaan krijgt een dependance aan het Blijburgse strand. Achter de geheime deur, in de prachtige kelder, kunt u voortaan zomaar de vaste spelers van de Roode Bioscoop tegenkomen. De muzikanten en dichters die normaal het theater aan het Haarlemmerplein onveilig maken, brengen u in steeds wisselende samenstellingen in jazzy, klassieke, Jordaanse of Braziliaanse sferen. Dit Groot Wisselend Roode Bioscoop Orkest neemt steeds andere dichters mee op sleeptouw. Die bijzondere mix van poëzie, muziek en spoken word voortaan dus gemengd met het zand van het strand van Blijburg. Verwacht bijzondere avonden met een schurend randje. 

We hopen iedereen aan zee te zien!

toegang 10 euro, kaarten te koop aan de deur.
aanvang 20.30 
eindtijd verschilt per keer