BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Wintermarkt Blijburg

Blijburg

Sunday 27 November 2016


Wintermarkt
Vintage, art, design, handcraft


Komend weekend organiseert Blijburg een wintermarkt. Alle unieke kerst- en sinterklaas-cadeaus onder een dak. Van Peruaanse sloffen tot Zweedse wollen truien, tot retro meubels tot jonge ontwerpers. Originaliteit is het credo.

Ongeveer 25 verschillende ‘hand-picked’ ontwerpers en verzamelaars zullen het paviljoen van beneden tot boven omtoveren tot een winters sprookje.
Denk aan originele cowboy boots, handgemaakte sieraden, kleine one-of-kind altaartjes, vintage jurken, Arabische parfums, feestelijke hoedjes, natuur gekleurde sjalen, handgeweven kussens, authentieke theaterkostuums, Indiaanse handtassen en nog veel en veel meer.


Shop wahalla & live muziek
Naast een shop-wahalla is er een solide programmering.
Wat dacht je van een All-you-need-is-love caravan waar je met je shoppartner een mooi filmpje kan opnemen? Of een kapper waar je ook 'vieze woorden' kan borduren. Gedurende de dag is er een dj met enkel dikke vinyl platen.

Op zaterdag speelt er aan het einde van de dag een 8-koppige gyspyband, Octo Gadje. En op zondag treedt een voltallige kleurrijke Afrikaanse band aan. Ook aan de kinderen is gedacht, zodat er in alle rust geshopt kan worden.

Kastanjes op de BBQ
Last but not least: op beide dagen steken we de winter BBQ vanaf 16u aan. Dus kom! En verwarm je bij de vuurkorven, met glühwein, kastanjes en (vega) spiesjes van de grill.

Zo knus heb je nog nooit geshopt..

Voor alle info over alle stands check het facebook event.
Deelnemers:
Leona Leppers, وشوش جاليري - Woshoush Gallery, Verwend Nest Laloba Design, SOUL vintage, #miksie, ANANA, Melz, Olislagers, Agathe-M, Fatima Oulad Thami, The Local Boot Dealer, Lill'g Treasures, Retro Baby Shop, Funky Friday, Haveli Arts, #Foshfashion, Chica Bonita, De Kamerolifant, Dogwithamission, The Upcycle, Mano Manuel Bak

Wintermarkt Blijburg
Zaterdag 26 november & zondag 27 november
Van 12:00-18:00 uur
Restaurant is open tot 21:30 uur

Bereikbaarheid
Blijburg is makkelijk te bereiken met de auto, de boot, per fiets of met het ov via buslijn 66. En tram 26 vanaf centraal station.
Parkeren kan op eigen terrein en is op zondag gratis!
Vergeet je shopping bag niet!