BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Olaf's Keus: Paramaribop & Jazz

Blijburg

Sunday 04 December 2016

Olaf Keus is al jaren een trouwe jamsessie knaller bij Blijburg met een blijkend ongelimiteerd aantal projecten waar hij deel van uit maakt. Een keer per maand nodigen we hem uit om te laten zien wat hem bezig houdt bij Olaf's Keus!

Met deze keer:
4sure is een Latin jazz formatie die Surinaamse Paramaribop mixed met Jazz Brazilaanse en Cubaanse smaken. De Bassist Pablo Nahar wordt beschouwd als de belangrijkste componist in deze stijl. 4Sure heeft 2 CD’s uitgebracht, "Brujeria “ en de in Italië opgenomen "Freedom of speech” De zonnige swing die je associeert met Surinaamse jazz wordt gecombineerd met uptempo en smooth gebalanceerde melodieën. Het geeft net dat extra zonnetje dat in deze donkere dagen een heerlijke afwisseling is.

De Spelers zijn:
Pablo Nahar - Bass, 
Mark Milan -Piano, 
Franklin Caesar- Saxen, 
Olaf Keus- Drums, 
Daniel Patriasz - Percussie
Speciale Guest Jeannine La Rose

www.4sure-latinjazz.com

Vanaf 17u!