BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Zondag Live: Pierre et les optimistes

Blijburg

Sunday 11 December 2016

Zondag Live: Pierre et les optimistes 

De Franse gypsy band noemt het "Gypsy Stuff" Omdat het repertoire bestaat uit originele Franse liedjes, gypsy nummers, swing, jazz, rumba en akoestische reggae. Denk aan Django Reinhardt, Louis Armstrong, Louis Prima, Sanseverino, La Passe Caravan, Straat Ketanou .. Pierre zingt in het Frans, Engels, Spaans, Portugees, Russisch, en nog veel meer. Hun muziek is vrolijk, energiek en geweldig om te dansen! De snelle ritmes en de melodieuze solo’s zorgen voor een energiek optreden, waarbij je je even waant in een klein Frans café uit de jaren '30.

Gratis toegangelijk!

Meer info via deze link