BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 LA- Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330. Email: blij@blijburg.nl
Facebook

Agenda

February 2016

Sunday 14 February 2016

Royal Percussion

Roy is een percussionist en zanger. Zijn akoestische sound heeft invloeden van West-Afrikaanse en Braziliaanse muziek. Roy speelt al meer dan 20 jaar percussie en gaf concerten in meer dan 17 landen wereldwijd. Deze zondag zal hij samen... read more »

Royal Percussion

Het Kleine Theater

Het kleine Theater speelt in de Salon van Blijburg vandaag 2 keer de voorstelling 'Roodkapje'.De voorstelling is  geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook erg leuk voor volwassenen!Roodkapje:Na 388 jaar is Roodkapje het ineens... read more »

Het Kleine Theater

Sunday 21 February 2016

Lizzy Ann

Funky pop met een vleugje jazz! Lizzy Ann speelt funky, easy-listening popmuziek. Met een strakke band en een in het oog springende zangeres is deze formatie met een verrassende opmars bezig. De band met roots in Amsterdam,... read more »

Lizzy Ann

Sunday 28 February 2016

Workshop Ukelele

Binnen twee uur leren we iedereen de basis van de uke en spelen we samen een paar (leuke) nummers. Na deze workshop kun je zelf verder leren. Verbaas jezelf! Deze zomer speel jij je lievelingsnummers, op het strand, op je... read more »

Workshop Ukelele

Laurens Joenssen

Laurens Joenssen, een oude bekende van Blijburg, keert weer terug. Afgestudeerd aan het conservatorium en daarna vertrokken naar Amerika om zich onder te dompelen in stijlen als bluegrass, blues en gospel. Hij speelt gitaar, mandoline,... read more »

Laurens Joenssen
go

Het Kleine Theater

14.02.2016 - Het kleine Theater speelt in de Salon van Blijburg vandaag 2 keer de voorstelling 'Roodkapje'.De voorstelling is  geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook erg leuk voor volwassenen!Roodkapje:Na 388 jaar is Roodkapje het ineens... read more »

Coming Soon