BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 LA- Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330. Email: blij@blijburg.nl
Facebook

Agenda

September 2015

Sunday 06 September 2015

Kapel Cafe open!

Tot wij open zijn met ons prachtige nieuwe paviljoen, is De Kapel elke zondag* open als café, met ontbijt, lunch, borrel en daghappen.Vanaf 10 uur staat de koffie klaar, wees welkom! read more »

Kapel Cafe open!

Sunday 13 September 2015

Kapel Cafe open!

Tot wij open zijn met ons prachtige nieuwe paviljoen, is De Kapel elke zondag* open als café, met ontbijt, lunch, borrel en daghappen.Vandaag zijn we iets later open, omdat we eerst het Kleine Theater verwelkomen met een... read more »

Kapel Cafe open!

Kleine theater - RAPUNZEL

Op zondag 13 september speelt het kleine theater de voorstelling 'Rapunzel' in de Kapel van Blijburg.Ze spelen deze voorstelling op 2 tijden; 11.00 en 13.00 uur.Kaartjes koop je voorafgaand aan de voostelling. De Kapel is vanaf 10.30 open... read more »

Kleine theater - RAPUNZEL

Tuesday 15 September 2015

BLIJBURG VACATURES

Voor Blijburg 4.0. hebben we verschillende vacatures open:Herbergier/Manager Horeca Voor ons prachtige nieuwe (nog te openen restaurant) zoeken we per oktober een Herbergier/Manager Horeca van top klasse met een bak aan ervaring. Voor ons... read more »

BLIJBURG VACATURES

Sunday 20 September 2015

De Kapel is gesloten ivm Event

De kapel van Blijburg is vandaag geboekt voor een event.U bent zeer welkom op klein Blijburg voor een hapje en een drankje!Liefs,Blijburg read more »

De Kapel is gesloten ivm Event

Sunday 27 September 2015

Kofferbakmarkt

Het is weer tijd voor de maandelijkse kofferbakmarkt.  Trek je klep open! Dit is de maandelijkse rommelmarkt van Blijburg. Ons motto is; Verkoop je Prada uit je Lada. En dat werkt. Dit is de markt tegen stilstaand geluk!... read more »

Kofferbakmarkt

TOP TROUWLOCATIES

Op 28 juni doen wij mee aan de route van de open dag voor de leukste trouwadressen van Amsterdam.Ben je benieuwd hoe de Kapel er uit ziet voor een huwelijk, of wil je zelf misschien op Blijburg trouwen? Dan is dit een leuke vrijblijvende... read more »

TOP TROUWLOCATIES
go

BLIJBURG VACATURES

15.09.2015 - Voor Blijburg 4.0. hebben we verschillende vacatures open:Herbergier/Manager Horeca Voor ons prachtige nieuwe (nog te openen restaurant) zoeken we per oktober een Herbergier/Manager Horeca van top klasse met een bak aan ervaring. Voor ons... read more »

Coming Soon