BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Agenda

July 2016

Friday 01 July 2016

Supercity band

Supercity Band komt plots naar Blijburg voor een verrassingsoptreden!Percusionist Maarten wordt 40 dus dat gaat gevierd worden!In de Salon, komt allen!  read more »

Supercity band

Saturday 02 July 2016

Yoga op Blijburg

Iedere Zaterdagochtend, Kundalini Yoga bij Blijburg aan Zee!  Begin je weekend met Kundalini Yoga! De lessen zijn toegankelijk voor iedereen met en zonder yoga ervaring.    Karakteristiek aan de Kundalini Yoga lessen zijn... read more »

Yoga op Blijburg

Burlesque at Blijburg

BURLESQUE at BLIJBURGEen zwoele avond vol verleiding, humor en swingende muziek! Burlesque is theaterdans & striptease met een knipoog!Waar mainstream striptease gaat over het behagen van de man gaat het in Burlesque om het... read more »

Burlesque at BlijburgKoop hier je ticket

Sunday 03 July 2016

OKAKU! Latin Jazz Quintet

Olaf Keus, een van de trouwste Blijburgers, is onderdeel van zoveel muzikale projecten dat hij onderhand een maandelijks evenement ervan kan maken. Deze keer kan je hem zien met het quintet OKAKU. Het Quintet OKAKU,... read more »

OKAKU! Latin Jazz Quintet

Saturday 16 July 2016

Zomerfeest Blijburg

ZOMERFEEST BLIJBURGWij gaan de zomer vieren!De gypsy familie verzamelt voor een dans rondom het vuur. Een dans in het Blijburgse zand, in het licht van de zonsondergang. Een viering met live muziek, voedsel op het vuur, zwierende... read more »

Zomerfeest BlijburgKoop hier je ticket

Sunday 31 July 2016

Kofferbakmarkt

De immer gezellige kofferbakmarkt van Blijburg is back in business!Iedere laatste zondag van de maand.Schrijf je in bij kofferbakmarkt@blijburg.nl als verkoper of haal je hart op aan al het moois wat er te koop zal staan. Stof af... read more »

Kofferbakmarkt
go

Zomerfeest Blijburg

16.07.2016 - ZOMERFEEST BLIJBURGWij gaan de zomer vieren!De gypsy familie verzamelt voor een dans rondom het vuur. Een dans in het Blijburgse zand, in het licht van de zonsondergang. Een viering met live muziek, voedsel op het vuur, zwierende... read more »

Coming Soon