BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Honden

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburg
Blijburg is een hondvriendelijke zone. Verschillende bakken met drinkwater voor honden staan verspreid over het terras. Zowel op het strand als in en om het paviljoen van Blijburg zijn honden dan ook welkom, mits de honden zijn aangelijnd. Het strand hondvriendelijk houden moeten we met elkaar doen en het kan alleen als we dat met elkaar doen. Voor het niet-aanlijnen van uw hond bestaat het risico een boete op te lopen. Blijburg is niet verantwoordelijk voor deze bekeuring

Mocht je echt voor kiezen om je hond niet aangelijnd te houden, doe dat dan in achtneming van de volgende vier punten:

1. Het is hier geen uitlaat plek. Zorg ervoor dat je hond gewandeld heeft voor hij het  terrein opkomt! Mensen &  kinderen liggen hier te zonnen.
2. Mocht je hond toch poepen ruim het op!! Mocht je poep tegen komen van een andere hond, strijk over je hart en ruim dat ook op, of zoek de eigenaar en spreek hem er op aan.
3. Zorg ervoor dat jouw hond geen agressieve hond is. Die zijn totaal niet welkom op het strand en in Blijburg Daarvoor is deze plek te kind vriendelijk.
4. Als er mensen liggen te zonnen op het strand en het is warm weer dan willen we HEEL graag dat alle honden zijn aangelijnd. Ook die van jou. Of nog beter; Laat je hond thuis. Er is hier namelijk geen schaduw. 

Blijburg is een strand waar mens en dier welkom zijn en waar we elkaar ontmoeten. Laten we er met elkaar ervoor zorgen dat de overlast minimaal is.