BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Zakelijke events

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Zakelijke bijeenkomsten, workshops, presentaties en seminairs
Blijburg is door haar unieke ligging, op het strand en toch in de stad bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Bovendien is hetzeer  goed bereikbaarheid en parkeer je voor de deur. 

Blijburg is een centrale ontmoetingsplek waar je goed en snel kunt lunchen en dineren in ons restaurant op de tweede verdieping van het paviljoen, met prachtig uitzicht. Of besloten met een groter gezelschap tot veertig personen (op het terras van) de Salon of de Kapel.

Voor vergaderingen, trainingen, workshops, presentaties en (personeels)feesten kun je terecht in de Kapel die plek biedt voor 4 - 200 personen. Dit vrijstaande gebouw is flexibel in te delen, voorzien van audiovisuele middelen en heeft een eigen opgang en terras waar buiten geluncht en geborreld kan worden. Wij organiseren ook complete personeelsfeesten in een passend thema. Het strand biedt vele mogelijkheden zoals een lekkere wandeling, het uiteengaan in kleine werkgroepjes, verhalen vertellen rond het kampvuur of (sportieve) buiten programma’s. Ieder seizoen bieden wij nieuwe activiteiten die passen bij het jaargetijde. 

Mail voor meer informatie naar feest@blijburg.nl t.a.v. 'een zakelijk event op Blijburg'.

Overige Blije feesten
Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren. Of je nou jarig bent, iemand wil verrassen, of het leven wilt vieren, Blijburg biedt alles voor een goed feestje. 
Een borrel, een diner of dansen tot diep in de nacht. We organiseren het graag voor je op het strand of in de sfeervolle Kapel met (overdekt en verwarmd) terras. Je bent vrij om je eigen muziek te regelen. Als je daarbij wat hulp wilt, maken wij graag gebruik van ons rijke netwerk aan muziekvrienden.
Ook kan je natuurlijk een groepsreservering maken op ons terras voor een borrel, dan zorgen wij dat jij en je gasten tiptop wordt verzorgd!

Mail voor meer informatie naar feest@blijburg.nl t.a.v. 'een feestje geven op Blijburg'.

Bereikbaarheid
Blijburg is goed en makkelijk bereikbaar. Door de Oostelijke ontsluiting van IJburg op de A1 is Blijburg enkele minuten te bereiken vanaf de snelweg. Ook vanuit het centrum en vanaf de ring A10 ben je er zo. Blijburg beschikt over een ruime zeer parkeerplaats. Hier geldt het gemeentelijke tarief voor betaald parkeren tot 19 uur. Op zondag is parkeren gratis.Blijburg is goed en makkelijk bereikbaar. Door de Oostelijke ontsluiting van IJburg op de A1 is Blijburg enkele minuten te bereiken vanaf de snelweg. Ook vanuit het centrum en vanaf de ring A10 ben je er zo. Blijburg beschikt over een ruime zeer parkeerplaats. Hier geldt het gemeentelijke tarief voor betaald parkeren tot 19 uur. Op zondag is parkeren gratis. Voor meer informatie m.b.t. parkeertarieven verwijzen we naarhttp://www.oost.amsterdam.nl/wonen/parkeren-verkeer/betaald-parkeren/parkeren-ijburg/

Er is een goede tramverbinding naar Centraal Station. Tram 26 rijdt regelmatig en tot na middernacht. Ook is er een snelle busverbinding naar Station Bijlmer via Amsterdam Oost. 


Meer informatie
Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen per mail op feest@blijburg.nl maar bellen kan natuurlijk op 020-4160330.